Skip to content

News

Fresh laundry

20 Sep 2022

Suosituimpiin tuotteisiimme kuuluvat Ihana Hamam tuotteet ovat helppohoitoisia ja jo ostaessasi Hamam tuotteita kerromme sinulle pesuohjeet. Pesemällä tuotteet ohjeiden mukaan, Hamam säilyy käytössäsi pitkään. 

Fresh laundry

Kaikki Hamam tuotteemme ovat 100% puuvillaa ja voit pestä ne 40 asteessa. Tämä pesuaste on riittävä ja saat tuotteet puhtaaksi. Huuhteluainetta emme suosittele, mutta pyykkietikka soveltuu Hamam tuotteisiin. Meillä myymälässä sekä nettikaupassa valikoimassa kotimaista Via S pyykkietikkaa. Pyykkietikkaa löytyy meiltä neljää eri tuoksu vaihtoehtoa: appelsiinikukka, fresh laundry, cotton sekä sitruunalaventeli. Pyykkietikka annostellaan huuhteluainelokeroon 1-3 ruokalusikallista. Tiesitkö, että laimentamalla pyykkietikkaa, se soveltuu myös kodin pintojen puhdistukseen. Pyykkietikka ovh 12,90€

Rumpukuivaus ei ole suositeltavaa, koska Hamam tuote kuivuu huomattavasti muita tekstiileitä nopeammin. Paras vaihtoehto on pyykkiteline- tai narukuivaus.

Fresh laundry

Hamam tuotteet kuivuvat todella nopeasti ja ovat samalla erittäin imukykysiä. Kuivausteline ovh 95€

Pienen kokonsa ansiosta saat pesukoneeseen mahtumaan monta kylpypyyhettä samanaikaisesti - ja mikä parasta, myös kaikki reilunkokoiset peitot mahtuvat myös pesukoneeseen. Sinun on myös helppo säilyttää tuotteita - ne vievät pienen tilan myös kaapissa. Meillä on laaja valikoima erilaisia Hamam kylpypyyhkeitä ja ne sopivat myös kodin sisustukseen. Monet kylpypyyhkeet painavat vain 300g, joten saat helposti pyyhkeen mukaan reissuun tai salikassiin.

Tervetuloa tutustumaan meidän Ihana Hamam tuotteisiin myymäläämme tai nettikauppaan www.lempilifestyle.fi.

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items