Ostoskorini

Sulje

Kuulumisia ja uutuuksia

Kuulumisia ja uutuuksia
Lähetetty

Olemme saaneet myymälään paljon ihania uusia tuotteita - kuivakukkia sekä erilaisia printtikortteja. Tuotteet ovat kaikki meidän omia ja olemme erityisen ylpeitä saadessamme kehittää lisää Lempi Lifestyle tuotevalikoimaa. Omia printtituotteita ovat myös suuren suosion saaneet Lempi Lifestyle verkko- sekä kangaskassit.

Lempi Lifestyle valikoiman kortit sopivat kodin sisustukseen ja kaverille, iskälle tai onnentoivotuksiin. Kortteja on kiva pitää vaikka jääkaapin ovessa tai laittaa kehyksiin. Valikoimamme laajenee vielä joulukorteilla sekä vuoden 2021 seinäkalenterilla. Kalenteri sekä joulukortit saapuvat myymälään vielä loka-marraskuun aikana. Verkkokaupasta näitä saa tilattua ennakkoon tai laittamalla meille viestiä myymälään.

 

 

Korttien suunnittelu oli Lempi tiimille kiva projekti toteuttaa ja olemme saaneet mahtavan vastaanoton myymälään saapuneista korteista. (Kortit on painettu laadukkaalle kartonkipaperille, yhden kortin ovh on 3€ ja 4 korttia saat 10 eurolla.)

Kuivakukkia löydät valikoimasta reilusti eri väreissä jokaiseen makuun, kirkkaita sekä maanläheisiä kukkalajiltemia. (Lempi Lifestyle kuivakukkakimppujen hinta 14,90€.)

 

 

Hamam valikoima on täydentynyt erilaisilla käsi- ja kylpypyyhkeillä sekä Hamam peitoilla. Syksyn aikaan on kiva käyttää kodin sisustuksessa kynttilöitä ja erilaisia vilttejä. Hamam kylpypyyhe sopii perheen pienimmille viltiksi vaikka aamupalapöytään ja Hamam peitto sohvalle tai päiväpeitoksi. Uusia Hamam tuotteita löytyy ihanilla värikkäillä printeillä ja kuvioilla sekä beigeä ja ruskeaa seesteisempään sisustukseen. Kurkkaa kaikki uutuudet verkkokaupastamme www.lempilifestyle.fi.

Syksy on lähtenyt kovaa vauhtia ja joulun tunnelmallinen aika on kohta täällä. Lempi tiimit Porissa, Seinäjoella sekä Vaasan POP UP myymälässä on tehnyt paljon töitä vuoden viimeisempiä kuukausia varten. Olemme saaneet pienen erän joulua myymälään ja monet ovat alkaneet miettiä jo joulun lahjoja. Me autamme sinua etsimään parhaimmat lahjat siskolle, anopille ja lapsenlapsille. Olemme rakentaneet eri hintaluokkien lahjavinkkejä myymälään ja meiltä voit halutessasi varata kaikkiin myymälöihin myös henkilökohtaisen shoppailuhetken. Laita meille viestiä, jos haluat varata itsellesi ajan.

 

Maailman tilanne on koko vuoden ollut harmillinen ja toivomme, että olette pysyneet terveinä. Me olemme täällä sinua varten - tehdään kaikkien kodista maailman paras paikka. Ihanaa viikkoa!

 

 

 

 

Terkuin, Lempi tiimi

Hei sinä!

Syötä sähköpostiosoitteesi